facebooktwittertwittertwittertwitter
triangle
triangle
triangle

Технічне обслуговування на об’єктах харчової промисловості

Професійне управління експлуатацією інженерних систем на виробництві продуктів харчування є вкрай важливою складовою роботи підприємства. Від температури, вологості, безперебійної роботи електрообладнання, водопроводу і каналізації залежить якість продукції, що випускається, а оптимізація роботи систем і процесів впливає на собівартість кінцевого продукту.

Технічне обслуговування на об'єктах харчової промисловості

Компанія SHEN займається комплексним обслуговуванням великих гравців харчової галузі і сьогодні ми хочемо поділитися деякими особливостями роботи з інженерними системами.

Безпека понад усе

Безпека виробничої діяльності є найважливішою частиною роботи технічного персоналу. Перед початком роботи на об’єкті весь персонал проходить навчання тонкощам випуску продуктів харчування на конкретному підприємстві, щоб не порушити виробничий процес і забезпечити найвищу якість, згідно з міжнародними стандартами HACCP.

Більш того, кожен день співробітники компанії SHEN проходять інструктаж з техніки безпеки і правил роботи з обладнанням, завдяки чому ризики, пов’язані з людським фактором в нашій роботі, прагнуть до нуля

Оптимізація процесів

Якість виробленої харчової продукції прямо залежить від зовнішніх факторів. Наприклад, зміна температури в приміщенні з сировиною всього на 1-2 градуси може призвести до її непридатності. Теж саме стосується вологості, іноді навіть освітлення впливає на кінцевий продукт харчування.

Найбільшу оптимізацію можна отримати за рахунок ефективного управління процесами. Компанія SHEN в своїй діяльності використовує програмний продукт Prengi, який автоматизує роботу, налаштовує процеси і дає можливість контролювати хід виконання завдань в режимі реального часу.

Інновації та технології

Сервісне обслуговування обладнання харчових підприємств – це збереження працездатності техніки і її безпеки, своєчасне виявлення і усунення прихованих дефектів. Регулярне технічне обслуговування дозволяє значно мінімізувати експлуатаційні витрати і знизити ймовірність виникнення позапланових аварійних ситуацій.

Кожне виробництво продуктів харчування індивідуально, і має свої особливості. Для висококласного сервісу дуже важливо адаптувати технологію обслуговування під конкретний об’єкт.

На українському ринку велика частина харчових підприємств має нове обладнання та сучасні технології виробництва. Також постійно модернізуються процеси виробництва і оновлюється база обладнання. Тому гнучкість і досвід роботи з різним обладнанням є відмінною рисою сервісу. SHEN застосовує систему постійного вдосконалення і постійно пропонує клієнту нові можливості та інноваційні методи роботи.

Компанія SHEN, як лідер галузі Фасіліті Менеджменту в Україні пропонує тільки передові практики та методи обслуговування об’єктів харчової промисловості. Багаторічний досвід і сервіс за міжнародними стандартами, а також робота з надійними постачальниками інструментів і техніки дозволяють надати кращі індивідуальні рішення для своїх клієнтів.