SHEN отримала нагороду  «ВИБІР КРАЇНИ 2020»
Спеціальні ціни для підприємств на період війни!
Дізнатись більше →
0 800 300 704

viber telegram whatsapp
triangle
triangle
triangle

SHEN отримала нагороду «ВИБІР КРАЇНИ 2020»

   «ВИБІР КРАЇНИ 2020» — НАША НОВА ПЕРЕМОГА!
SHEN отримала нагороду  «ВИБІР КРАЇНИ 2020»

Компанія SHEN отримала престижну міжнародну нагороду «ВИБІР КРАЇНИ 2020», увійшовши в число найбільш ефективних і фінансово стійких компаній України!

Такі результати незалежного дослідження бізнес-показників  були опубліковані експертною комісією та фахівцями Торгово-промислової палати України за авторською методикою URSA-50. Пишаємося новою нагородою — адже це визнання нашого успіху, кропіткої праці, чесності з державою.

Ми пишаємося своїм званням, особливо цінної нагорода стала в цьому році! Опинившись на передовій боротьби з вірусом і забезпечуючи високі стандарти чистоти і безпеки в критично важливих об’єктах інфраструктури, ми змогли швидко адаптувати наш системний підхід і показники якості під нові карантинні умови, впровадити необхідні технології і зробити об’єкти нерухомості комфортними і безпечними для людей.

Ми також хочемо розділити цю нагороду зі своєю командою. Саме завдяки Вам, вашому професіоналізму, знанняч і досвіду ми займаємо лідируючі позиції на ринку. Ви поділяєте цінності нашої компанії і не боїтеся складнощів і нових викликів!

Щодня ми розвиваємося, ставимо цілі, опановуємо нові технології та прагнемо до найкращого результату.  Адже головна наша мета – якісний фасіліті менеджмент для українських компаній та підприємств. Тому тільки вперед до нових висот!

Дякуємо всій великій команді SHEN за спільну перемогу! Далі-більше!